Авторизация

Вісті з Полтави - 16 травня відбудеться позачергова сесія Полтавської міськради, де розглянуть «кадрові питання»


Вісті з Полтави - 16 травня відбудеться позачергова сесія Полтавської міськради, де розглянуть «кадрові питання»

Депутати Едуард Волков, Олег Бєлоножко та Володимир Корчака

На зборах депутатів прийнято рішення про скликання позачергової сесії, на якій приймуть рішення щодо проблеми з пасажирськими перевезеннями, а також «кадрові питання»


Сьогодні відбулися збори депутатів Полтавської міськради, на яких прийняли рішення про скликання 23-ї позачергової сесії, яка відбудеться о 10-й годині 16 травня. Свої підписи під таким рішенням поставили 24 депутати з усіх фракцій, окрім «Совісті України».



Збори відбулися під головуванням депутата Володимира Корчаки. Заступник голови фракції «Рідного міста» Едуард Волков повідомив, що у зв’язку із транспортним колапсом у місті існує необхідність скликати позачергову сесію міськради. Голова фракції «Батьківщина» Олег Бєлоножко повідомив, що фракція ініціює проведення позачергової сесії, щоб терміново вирішити транспортне питання.



Було вирішено внести на порядок денний проект рішення «Про договір про погашення заборгованості перед територіальною громадою Полтави за виконання гарантійних зобов’язань». Це питання стосується подальшої співпраці із ЄБРР щодо отримання кредиту на придбання 40 нових тролейбусів.









За нашою інформацією, інші проекти рішень міськради будуть подаватися із голосу протягом засідання сесії. Зокрема, неофіційно були анонсовані кадрові питання, які логічно витікають із транспортного колапсу. Однак, що саме мається на увазі під цим формулюванням — не уточнили. Можливо, це натяк на пропозицію — звільнити Олександра Шамоту із посади секретаря міськради.



У квітні «Полтавщина» аналізувала можливі варіанти результативного голосування за відставку Олександра Шамоти. Попри різку критику останнього з боку партії «Рідного міста» наші джерела тоді повідомляли, що поки що лідер партії Олександр Удовіченко не хоче руйнувати баланси у системі нинішньої влади міста.



Однак, не будемо передчасно аналізувати такий варіант, адже поки що не існує самого проекту рішення.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка