Авторизация

Вісті з Полтави - Полтавські служби таксі підвищили тарифи на 10-30% сквозь страйк перевізників


Вісті з Полтави - Полтавські служби таксі підвищили тарифи на 10-30% сквозь страйк перевізників


У Полтаві через страйк перевізників служби таксі підвищили тарифи — лише служба 8878 (1505) перевозить за звичайним тарифом, в службі «Бджілка» тариф збільшений на 30%, у інших службах — на 10%


Сьогодні, 13 травня, приватні перевізники Полтави знову не вийшли на маршрути. У місті курсують лише приміські автобуси та техніка КП «Полатваелектроавтотранс».



З 10 травня приватні перевізники відмовилися обслуговувати місто через те, що міська влада не може оперативно підвищити тариф на проїзд. 11 травня на маршрути вийшли лише тролейбуси та приміські автобуси. За інформацією керівника КП «Полтаваелектроавтотранс» Євгенія Зайцева, 11 травня на 10 годину ранку через перевантаження зламалися три тролейбуси.



Через переповнені тролейбуси сьогодні частина полтавців вирішила скористатися службами таксі, щоб дістатися до місця роботи або навчання. За словами диспетчерів таксі, через велику кількість замовлень служби вирішили збільшити тарифи.



Єдина служба, у якої діє звичайний тариф — служба таксі 8878 (колишня назва — 1505). Інші служби у Полтаві — 1555, 054, «Абсолют», «Авалон», «Барсик» та інші підвищили ціну поїздки на 10%. Служба таксі «Бджілка» на сьогодні є найдорожчою — вартість поїздки збільшили на 30%. У службі 838 також повідомили, що тариф збільшений, але не змогли сказати на скільки — запропонували лише прорахували вартість поїздки.



Нагадаємо, що перевізники вже страйкували з приводу підвищення тарифів, але це були короткострокові протести.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка