Авторизация

Вісті з Полтави - Асоціація перевізників наименовала свою версію зупинки пасажирського транспорту у Полтаві


Вісті з Полтави - Асоціація перевізників наименовала свою версію зупинки пасажирського транспорту у Полтаві


Пасажирські перевізники не хочуть терпіти ще рік обіцянок від міської влади, тому відмовляються робити


Наводимо повний текст звернення Асоціації перевізників Полтавщини:



Шановні полтавці! З 11 травня всі легальні перевізники Полтави були змушені припинити свою роботу через брак фінансових можливостей. Нам довелося офіційно відмовитися від дозволів на 66 міських маршрутів. Згідно з вимогами чинного законодавства, відповідні документи були передані до міськвиконкому.



Ми розуміємо, що ця ситуація приносить всім нам безліч проблем. Просимо вибачення за те, що більше не можемо виконувати свою роботу.



Чому так вийшло?



Насправді, проблема виникла не сьогодні. Після Кукоби всі міські голови ігнорували проблеми громадського транспорту. Остаточно загнав нас у безвихідь підлеглий Сергія Капліна по партії — секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота.



Наприкінці минулого року у неформальній розмові він пояснив нам, що підвищити тариф на проїзд до президентських виборів неможливо. Але пообіцяв зробити це після них. Ми повірили й майже півроку пропрацювали собі в збиток. Вибори минули, а в Шамоти нова відмовка — мовляв, не може підвести Капліна перед виборами до Верховної ради. Ще півроку ми витримати не можемо.



Задля справедливості варто відзначити, що у владі є здорові сили, котрі розуміють, до якої катастрофи доведено сферу громадського транспорту. Однак їх не чують, бо право підпису вирішальних документів залишається в безвідповідального популіста.



Страшно подумати, що при таких «хазяях», як Шамота, буде з Полтавою завтра. Нам це не байдуже, адже ми нікуди не емігруємо, хоча й змушені відтепер шукати собі іншу роботу.



Ще раз вибачте.


Асоціація перевізників Полтавщини

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?