Авторизация

Вісті з Полтави - «Підприємці Полтавщини» дякують всім, хто долучився до організації спортивного турніру, присвяченого воїнам-захисникам України


Вісті з Полтави - «Підприємці Полтавщини» дякують всім, хто долучився до організації спортивного турніру, присвяченого воїнам-захисникам України


Другий рік поспіль у Полтаві проходить турнір з настільного тенісу для наших воїнів-захисників і родин загиблих українських військових. 


Турнір присвячений пам’яті полеглих бійців в українсько-російській війні. Захід проведено спільними зусиллями організацій «Підприємці Полтавщини», «Громадської спілки Координаційна рада громадських організацій учасників АТО Полтавської Області» та ТОВ «ДЕМЕТРА АГРО-ГРУП».



Один з організаторів заходу, член об’єднання «Підприємці Полтавщини» Роман Пішняк розповідає про турнір.



«Не важливо, хто стане переможцем у цих змаганнях, важлива пам’ять. Потрібно пам’ятати хлопців, які загинули, захищаючи нашу країну від агресора, аби ми могли працювати, вчитися, займатися спортом, відпочивати. Але захід має ще й іншу мету. За допомогою спорту ми хочемо допомогти нашим військовим швидше адаптуватися до мирного життя, активно відпочити в колі побратимів і своїх рідних. Це надзвичайно важливо. Хочу подякувати усім, хто долучається до цього процесу. Зокрема бійцю полку «Азов» Тарасу Лелюху. Тарас, повернувшись із війни, не припинив підтримувати побратимів і продовжив займати активну життєву позицію. Разом з ним ми реалізовуємо різноманітні програми, спортивні заходи, тренінги для військових. Ще величезну подяку за допомогу в організації та навчальні настанови висловлюємо тренеру з настільного тенісу Віктору Кікотю. Ці хлопці — великі молодці. Вони не чекають, що хтось прийде і щось їм дасть чи зробить. Вони самостійно шукають можливості втілювати в життя свої ідеї».









Голова організації «Підприємці Полтавщини» Євген Дикань розповів про народження ідеї таких спортивних заходів.



«Коли член нашої організації Роман Пішняк, який ще з 2014 року займається волонтерством та підтримкою наших хлопців на Сході країни, запропонував підтримати розвиток спортивного руху для демобілізованих бійців, ми всі однозначно погодились. Допомагати Роману в цьому почав ще один член нашої організації, Борис Павленко. Хлопці активно долучилися до цього процесу, бо прекрасно розуміли, що це хороший метод адаптації військових після жахів війни до мирного життя. Щоб хлопці не втрачали себе, а вели повноцінне життя, ми з нашою організацією почали влаштовувати футбольні, тенісні, волейбольні турніри. Благо, що всі завжди йдуть назустріч у цих питаннях, бо розуміють, що це наш обов’язок, у першу чергу — моральний».



Організація «Підприємці Полтавщини» запрошує до своїх лав!



Долучитися до нашої організації або надіслати свої пропозиції можна за допомогою нашої сторінки у Facebook «Підприємці Полтавщини».



«Не чекайте, доки настане завтра — дійте вже сьогодні!»





ГО «Підприємці Полтавщини»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка