Авторизация

Вісті з Полтави - Британська компанія Regal Petroleum закінчила 2018 рік з прибутком у 54,3 млн доларів


Вісті з Полтави - Британська компанія Regal Petroleum закінчила 2018 рік з прибутком у 54,3 млн доларів


Британська Regal Petroleum, що входить до групи Smart Energy, отримала 54,3 млн доларів прибутку в 2018 році. Про це йде мова у повідомленні компанії.


Прибуток компанії у 2017 році дорівнював 2,3 млн доларів. В той же час на 88,3% збільшився дохід компанії у 2018 році. В Україні Regal Petroleum здійснює свою діяльність через Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» у Полтавській області та ТОВ «Пром-Енерго Продукт» у Харківській.



Таких фінансових результатів Regal Petroleum досягла завдяки збільшенню сукупного середньодобового видобутку на 52% з 2235 бне/доба в 2017 році до 3391 бне/доба в 2018 році.



Сергій Глазунов, генеральний директор Regal Petroleum plc і групи Smart Energy зазначив, що результат 2018 року не є приводом зупинятися і компанія планує збільшувати обсяг видобутку вуглеводнів і надалі:



— У 2019 році компанія продовжить розробку Мехедівсько-Голотовщинського, Свиридівського і Васищевського родовищ. Найближчим часом планується будівництво свердловин на Свиридівському та Васищевському родовищах. Вже у вересні очікується завершення буріння свердловини № 119 на Мехедівсько-Голотовщинському родовищі.



Також у минулому році компанія зробила переоцінку запасів вуглеводнів на Мехедівсько-Голотовщинському і Свиридівському родовищах і відновила вартість своїх активів, що на сьогодні дорівнює 36,1 млн доларів.



У Полтавській області Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» видобуває вуглеводні на території Лохвицького та Чорнухинського районів. Так, вже за січень-лютий місцеві бюджети цих районів та сільрад отримали 1,6 млн гривень ренти з видобутку природного газу та газового конденсату, а обласний бюджет — ще 1,1 млн гривень. Минулого року підприємство перерахувало всього податків до бюджетів усіх рівнів 149 млн гривень.


Лілія УДОДЕНКО

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?