Авторизация

Вісті з Полтави - «Полтавтрансбуд» планує збудувати багатоповерхівку на 2 під’їзди на вул. Степового Фронту, 20


Вісті з Полтави - «Полтавтрансбуд» планує збудувати багатоповерхівку на 2 під’їзди на вул. Степового Фронту, 20

«Полтавтрансбуд» побудує нову багатоповерхівку — поряд з існуючою на вул. Степового Фронту, 22

Будівельна компанія викупила земельні ділянки під двома приватними будинками і надала мешканцям житло в новобудовах. Тепер у планах — звести там багатоповерхівку на 2 під’їзди


Відома пустка на вул. Степового фронту буде поступово забудовуватись. На засідання містобудівної депутатської комісії Полтавської міськради винесли офіційне прохання ТзДВ «Полтавтрансбуд» розробити проект землеустрою на ділянці за адресою вул. Степового Фронту, 20, під майбутнє будівництво багатоповерхівки орієнтовно на 2 під’їзди.



Як повідомив представник «Полтавтрансбуду» Сергій Калінін, підприємство вже давно подало відповідне прохання, але воно чомусь загубилось в «нетрях» міської ради. За словами представника підприємства, за адресою вул. Степового Фронту, 22 вже стоїть 10-поверхівка на 2 під’їзди. Київська компанія, яка свого часу збудувало це житло, у подальшому відмовилась від продовження будівництва. Тому «Полтавтрансбуд» викупив земельні ділянки під приватними будинками поруч із багатоповерхівкою та надав власникам житло. Окрім цього підприємство владнало питання із ОСББ на вул. Степового Фронту, 22 — допомогло вирішити низку комунальних питань. До того ж будівництво багатоповерхівки не суперечить детальному плану території, обмеженої вул. Європейською, Степового Фронту та Гетьмана Сагайдачного.






Депутати погодились винести це прохання на розгляд сесії.



Нагадаємо, що окрім «Полтавтрансбуду» на забудову цієї території розраховує ПП «Фронтінвест». Засновником підприємства є львів’янка Наталія Лунів, а керівником — Ігор Мостовюк. До лютого 2018 року співвласниками ПП були кияни Євген Кіктєв, Андрій Кондратюк, ПП «Вау-11», компанії «Андерлекс Холдінгз Лімітед», «Освелор Інвестментс Лімітед» та «Аренсон Інвестментс Лімітед».



У липні 2018 році на виконкомі Полтавської міськради затвердили детальний план території, обмеженої вул. Європейською, Степового Фронту та Гетьмана Сагайдачного.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка