Авторизация

Вісті з Полтави - ДТЕК Нафтогаз розпочав програму стажувань для студентів-геологів


Вісті з Полтави - ДТЕК Нафтогаз розпочав програму стажувань для студентів-геологів


Найбільша в Україні приватна газовидобувна компанія відкриває нові професійні можливості для студентів.


Щоб розпочати свою кар’єру з ДТЕК, потрібно бути студентом останнього курсу спеціальностей «Геологія нафти і газу» або «Розробка нафтових і газових родовищ».



Згідно з програмою, протягом трьох місяців студенти зможуть попрацювати у різних підрозділах компанії. На стажерів чекає повне ознайомлення з виробничим процесом та відповідальність за реальні проекти у нафтогазовидобувному бізнесі. Після підбиття підсумків стажування студенти матимуть перспективу працевлаштування у ДТЕК Нафтогаз.



До кандидатів у стажери є певні вимоги. Обов’язково потрібно бути студентом останнього курсу університету за спеціальністю «Геологія нафти і газу» чи «Розробка нафтових і газових родовищ». Майбутні стажери повинні володіти англійською мовою і мати навички роботи зі спеціалізованими програмами, наприклад Petrel, Eclipse, Roxar чи tNavigator.



Щоб потрапити на стажування, студент повинен пройти три етапи: відправити розгорнуте резюме з фотографією на адресу [email protected], пройти співбесіду з представником компанії по телефону або скайпу та приїхати на особисте інтерв’ю.



Ректор Полтавського національного технічного університету Володимир Онищенко переконаний, що таке стажування буде на користь студентам:



— Ми добре знаємо, що ДТЕК — це компанія, яка приділяє величезну увагу підбору і розвитку персоналу. І ініціатива щодо стажування студентів-геологів— ще одне підтвердження тому. Для наших студентів це чудовий шанс познайомитися з діяльністю компанії ДТЕК Нафтогаз і в майбутньому стати членами команди професіоналів. Переконаний, що студенти ПолтНТУ обов’язково скористаються цим шансом.


Лілія УДОДЕНКО

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка