Авторизация

Вісті з Полтави - У Розсошенцях оновили спортивний дитячий майданчик


Вісті з Полтави - У Розсошенцях оновили спортивний дитячий майданчик

Артисти Творчого центру Наталії Май

З цієї нагоди 13 квітня організували розважальне свято для малечі та жителів мікрорайону.


Нещодавно у Розсошенцях, за адресою Горбанівська 4, почали оновлювати дитячий спортивний майданчик.



Головний ініціатор модернізації дитячого простору — депутат Щербанівської сільради Олександр Лихопуд. Його ідею одноголосно підтримали депутатський корпус і голова ОТГ Ігор Процик.



— Ця територія була занедбана, я її давно запримітив. Хочу, аби її благоустрій відповідав рівню нашої громади. Діти повинні бути спортивними. Для активних ігор гарно підійде дитячий майданчик, а не дороги та інші небезпечні місця. Нині ми завершуємо реконструкцію. Залишається тільки покриття міні-футбольного поля. Голова мої ініціативи підтримує, тому найближчим часом ми все доробимо, — зазначає депутат Олександр Лихопуд.



Нині на дитячий простір Щербанівська сільрада виділила близько 160 тис грн.



За ці кошти встановили нові гойдалки на пружинах, дерев’яну гірку з драбинами та канатами. Модернізували міні-футбольне поле, де з’явилися новенькі ворота. Місце для гри з м’ячем огородили сіткою-рабіца та оновили бетонний паркан. У планах — благоустрій території для гри у волейбол.




Аніматори активно залучали дітей до ігор


Задоволена малеча

З нагоди 30-річчя будинку, біля якого розташований оновлений майданчик, місцеві активісти разом із депутатським корпусом, головою громади Ігорем Проциком влаштували свято.



— Приємно, що ми маємо цей чудовий майданчик. Я хочу подякувати Олександру Івановичу Лихопуду, який душу вкладає в те, щоб розвивалися округи, будинки, прибудинкові території. У майбутньому будемо організовувати конкурси на кращі прибудинкові території, будинки. Встановимо призові фонди, щоб мешканці могли спрямовувати кошти самі на свої будинки. Таким чином будемо заохочувати людей до розвитку! Спільно ми збудуємо прекрасну, квітучу Щербанівську об’єднану територіальну громаду, — говорить голова ОТГ Ігор Процик.



На оновленому спортивному дитячому майданчику виступали творчі колективи Розсошенського та Щербанівського БК.



Головні гості події — Творчий центр Наталії Май. Юні артисти виконували пісні про дитинство, любов до матусі.



Працювали аніматори, які активно залучали малечу до активних ігор. Діти мали можливість перетворитися на улюблених героїв та тварин за допомогою аквагриму.



Приєдналися до привітань місцеві депутати, заступник сільського голови.




Ігор Процик та Світлана Мельник

— Сьогодні маємо багатогранне свято — 30-річчя цього чудового будинку, оновлення дитячого осередку, теплі весняні дні! Добре, що у нас є чудові люди, які об’єднуються та роблять добрі справи для своєї громади. Ми цілком заслуговуємо на таке свято, — зазначає заступник голови ОТГ Світлана Мельник.



Після концертної програми на учасників свята чекало частування.


Прес-служба Щербанівської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка