Авторизация

Вісті з Полтави - Список заборонених атракціонів у Сонячному парку скоротився до «Аерохокею» та «PlayStation» — із підприємцями знайшли компроміс


Вісті з Полтави - Список заборонених атракціонів у Сонячному парку скоротився до «Аерохокею» та «PlayStation» — із підприємцями знайшли компроміс


Підприємці, які ведуть сезонний бізнес у Сонячному парку, сьогодні прибрали територію парку, пофарбували дитячий майданчик та пообіцяли облаштувати пісочниці. А депутат Ямщиков повідомив про компроміси із підприємцями


Сьогодні підприємці Полтави провели генеральне прибирання та благоустрій території Сонячного парку — вивезли сміття, пофарбували дитячий майданчик та обіцяють облаштувати пісочниці. Голова ГО «Підприємці Полтавщини» Євген Дикань повідомив, що таким жестом підприємці хотіли показати, що вони вміють не тільки заробляти гроші, але й слідкувати за благоустроєм території, де ведуть свій бізнес.



— Ми домовились, що протягом літнього сезону підприємці слідкуватимуть за чистотою у парку, а вночі парк охоронятиметься, щоб не дозволяти нетверезих посиденьок. У сьогоднішній акції взяли участь 40 підприємців. Ми хотіли показати, що завжди готові до діалогу, — повідомив підприємець.












Депутат Полтавської міськради Вадим Ямщиков, який спочатку запропонував не надавати згоди на розміщення у парку окремих атракціонів, погодився із тим, що значна частина полтавців виступила проти такого рішення:



— Отримав зворотній зв’язок від людей на цю ситуацію. Багато виступило за можливість залишити атракціони, тому я буду підтримувати саме вашу ініціативу. Але в той же час кількість майданчиків і торговельних місць треба обмежити, щоб не перетворити парк на базар... Підкреслю, що жодного рішення ще не прийнято! Парк «Перемога» — це один із запропонованих варіантів через велику кількість звернень на розміщення ігрових атракціонів в Сонячному парку. Наступна комісія буде на цьому тижні, де і буде прийнято рішення з урахуванням ваших пропозицій! — написав депутат на своїй сторінці у Facebook.



За словами Вадима Ямщикова, звичні для полтавців атракціони залишаться, але через велику кількість бажаючих доведеться винести на обговорення дозволи атракціонам «Аерохокей» та «Атракціон PlayStation». Також на розгляд комісії з питань розміщення тимчасових споруд винесуть звернення щодо продажу морозива — їх дуже багато. У свою чергу підприємці пообіцяли мати на атракціонах аптечки, вогнегасник та слідкувати за безпекою території.



Ця ситуація показала, що після відгуку полтавців представник депутатського корпусу скоригував свої первинні наміри, тому вийшла пряма взаємодія між користувачами дитячих атракціонів, підприємцями та депутатами.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка