Авторизация

Вісті з Полтави - Начальниця Полтавського рибпатруля спростувала інформацію щодо участі співробітників у незаконному добуванні та переробці риби


Вісті з Полтави - Начальниця Полтавського рибпатруля спростувала інформацію щодо участі співробітників у незаконному добуванні та переробці риби

Начальниця Управління Держрибагенства в Полтавській області Оксана Кулинич

Начальниця Управління Держрибагенства в Полтавській області Оксана Кулинич прокоментувала звинувачення працівників у співпраці з браконьєрами. 


«Інспектори Управління Державного агентства рибного господарства у Полтавській області дійсно перебували в рибоохоронному рейді, керуючись відповідним законодавством. Управління Служби безпеки України в Полтавській області вилучило рибу в кількості 500 кг, яку інспектори Полтавського рибоохоронного патруля доставляли на берег для оформлення акту виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений.



Повноваження посадових осіб органів рибоохорони чітко регламентовані ст.10 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів».



У результаті проведених обшуків незаконних предметів (риби, грошей, заборонених знарядь лову) не виявлено. Це підтверджують відповідні протоколи обшуку. Нікого із службових осіб Управління Державного агентства рибного господарства у Полтавській області в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України не затримували.



Управління Державного агентства рибного господарства у Полтавській області зі свого боку максимально сприяє проведенню слідчих дій та боротьбі з незаконним виловом риби в області в цілому. Ми кожного тижня викриваємо десятки фактів порушень правил рибальства і завжди відкрито та прозоро ведемо свою діяльність. Охочі можуть ознайомитись із результатами нашої роботи.



Вдячні правоохоронним органам за оперативні дії щодо викриття переробників нелегальної риби. У цій сфері ми, на жаль, не маємо компетенції для перевірок та рибоохоронних рейдів. Проте боротьба з нелегальними переробниками не менш важлива, ніж та робота, що ми проводимо на воді. 



Звертаюсь до всіх працівників правоохоронних органів в тому числі СБУ, та ЗМІ: прошу Вас перевіряти інформацію, яку ви поширюєте. Ми робимо спільну справу — очищуємо рибну галузь від порушень та корупції. І поширення недостовірної інформації про один одного — справі точно не допоможе».


Полтавський рибоохоронний патруль

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?