Авторизация

Вісті з Полтави - «Полтаваобленерго» перебросило всі переплати споживачів на рахунок «Полтаваенергозбут»


Вісті з Полтави - «Полтаваобленерго» перебросило всі переплати споживачів на рахунок «Полтаваенергозбут»


Наприкінці березня обленерго перевело всі переплати споживачів на рахунок нового підприємства «Полтаваенергозбут»


«Полтаваобленерго» перевело всі переплати споживачів на рахунок «Полтаваенергозбут». Спочатку перерахували тим абонентам, у кого не було субсидії. Зроблено це було до кінця лютого. Потім — тим, у кого субсидія. Зробили це було в останній тиждень березня. Про це повідомили в прес-службі «Полтаваобленерго». Після перерахування у полтавців зникли борги, які виникли через тривалий процес перерахування коштів з однієї компанію в іншу.



Нагадаємо, після реформи енергоринку обленерго було розділене на дві окремі компанії: ПАТ «Полтаваобленерго» та ТОВ «Полтаваенергозбут». У лютому в центрі обслуговування споживачів «Полтаваенергозбут» виникли великі черги. Люди прийшли розібратися, чому отримали квитанцію з боргом, хоча платили кожного місяця та мали переплату.



Борг виник, бо «Полтаваенергозбут» не порахував оплату в січні й лютому — кошти пішли на рахунок «Полтаваобленерго». Процедура перерахування переплати з особових рахунків «Полтаваобленерго» на особовий рахунок в «Полтаваенергозбут» виявилася тривалою.



Полтавцям, які отримують субсидію, через вищеописаний борг не варто переживати. Начальник управління соціального захисту населення Подільської райради Андрій Каркач повідомив, що такі борги не вплинуть на отримання субсидії, підрахунок якої ведеться наприкінці опалювального сезону.


Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка