Авторизация

Вісті з Полтави - «GEO ALLIANCE» успішно провів капітальний ремонт свердловини № 22 Луценківського родовища


Вісті з Полтави - «GEO ALLIANCE» успішно провів капітальний ремонт свердловини № 22 Луценківського родовища


У березні на Полтавщині «GEO ALLIANCE» провів роботи з переходу на вищезалягаючий горизонт в свердловині № 22 Луценківського родовища. 


Родовище знаходиться на території Лохвицького району. Рентні платежі з видобутку вуглеводнів складають чималу статтю доходів його бюджету — у січні бюджет Лохвицького району поповнився на 10,6 млн грн завдяки цьому.



Ремонтні роботи у березні виконувались мобільною буровою установкою ZJ-20. Це збільшило дебіт газу та конденсату і вплинуло на виробництво скрапленого природного газу.



У компанії підкреслюють, що основним фактором для успішної роботи став досвід і вміння спеціалістів компанії. Саме завдяки висококваліфікованому персоналу та застосуванню міжнародних практик, підкреслюють у «GEO ALLIANCE» вдається реалізовувати складні проекти швидко без ускладнень. Організація роботи підтримує високу результативність та забезпечує компанії стабільний розвиток.



Відомо, що у травні минулого року група компаній «GEO ALLIANCE» завершила буріння та випробовувала нову свердловину на Луценківському родовищі. Свердловина похило-спрямованого типу бурилась однією з найбільш сучасних установок в Україні із залученням кращих світових та українських сервісних підрядників.


Лілія УДОДЕНКО

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка