Авторизация

Вісті з Полтави - Щербанівська позачергова сесія: бюджет, стези, освіта, спорт


Вісті з Полтави - Щербанівська позачергова сесія: бюджет, стези, освіта, спорт

Позачергова сесія сільської ради

У Щербанівській школі відбулася позачергова сесія сільської ради. Обговорили найважливіші питання, які стосувалися бюджету, спрямування коштів на благоустрій населених пунктів, капітальні ремонти, на потреби комунальних підприємств, освітніх закладів.


4 квітня депутатський корпус вирішив: беремо участь у конкурсі Міністерства регіонального розвитку. Йдеться про теплову модернізацію школи у Щербанях.



— Але поки ми не зробимо ремонт даху в освітньому закладі, не може бути мови про початок утеплення фасаду. Спочатку треба, аби на голову не капало, тоді буде сенс від інших робіт. Ми зацікавлені не просто в участі, а в перемозі у конкурсі. Улітку у всіх освітніх закладах ОТГ почнуться капітальні ремонти , — запевнив голова Щербанівської громади Ігор Процик.






Депутати розглянули та затвердили питання стосовно підвозу учнів шкільним автобусом.



— Транспорт ходитиме також через військове містечко, що у Щербанях. Зміниться порядок підвезення дітей на екскурсії, змагання та конкурси. Потрібні будуть клопотання від усіх шкіл. Діємо відповідно до законодавства, — розповіла заступниця сільського голови Світлана Мельник.



На позачерговій сесії заслухали звернення місцевого депутата Максима Брехнича щодо автошляхів.




Звернення місцевого депутата Максима Брехнича

— Дороги обласного значення, які належать Полтавській агенції автомобільних доріг, можна прийняти на баланс сільської ради, якщо буде належне фінансування. На даний момент плануємо звернутися до відповідних структур, аби нам допомогли привести їх у належний стан, — прокоментував ситуацію голова громади Ігор Степанович.



Сільрада підготувала відповідне звернення до Полтавської ОДА, РДА, Полтавської агенції автомобільних доріг.



Серед іншого, депутати підтримали звернення до правоохоронних органів щодо громадян, які відмовляються сплачувати податок за оренду землі.


Прес-служба Щербанівської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?