Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві затримали двох підозрюваних у розбої, які напали з сокирою на чоловіка


Вісті з Полтави - У Полтаві затримали двох підозрюваних у розбої, які напали з сокирою на чоловіка


У Полтаві двоє чоловіків напали на полтавця з ножем і сокирою — поліція затримала їх за 20 хвилин


3 квітня, близько 1-ї ночі, на вулиці Маршала Бірюзова в Київському районі Полтави, двоє озброєних ножем та сокирою осіб напали на 48-річного місцевого мешканця. Нападників затримали за 20 хвилин. Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавської області.



Чоловіки погрожували полтавцю розправою, забрали у нього близько 1000 гривень і пішли у невідомому напрямку. Потерпілий повідомив про злочин в поліцію. Слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 міста Полтави розшукала та затримала підозрюваних упродовж 20 хвилин.



Особи, що вчинили напад, раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Один — за умисне вбивство, інший — за квартирні крадіжки. Обидва 30-річних фігурантів відбували покарання в одній колонії, де й познайомилися. Один із нападників — полтавець, інший — з Карлівщини.



Під час огляду у підозрюваних вилучили ніж та сокиру, а також гроші, які вони відібрали у потерпілого. Чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру за ч. 2 ст. 187 ККУ (Розбій).



Нападникам загрожує від 7-ми до 10-ти років ув’язнення із конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?