Авторизация

Вісті з Полтави - Екс-мер Полтави Олександр Мамай у Харкові програв апеляцію по справі свого звільнення


Вісті з Полтави - Екс-мер Полтави Олександр Мамай у Харкові програв апеляцію по справі свого звільнення

Кадр з відео UA: Харків

Колегія суддів відхилила позовні вимоги Олександра Мамая у повному обсязі. У позові він просив скасувати рішення суду першої інстанції та поновити його на посаді міського голови


Завершилось засідання Другого апеляційного адміністративного суду Харкова, на якому розглянули апеляційну скаргу екс-міського голови Полтави Олександра Мамая.



Колегія суддів (головуючий суддя Армена Бегунц, судді-учасники колегії Микола Яковенко та Ольга Лях) відхилили позовні вимоги Олександра Мамая у повному обсязі.









Нагадаємо, що Олександр Мамай у сьогоднішньому засіданні оскаржив грудневе рішення Полтавського окружного адміністративного суду, який не задовольнив його заяву стосовно рішення позачергової 17 сесії Полтавської міської ради від 14 вересня 2018 року «Про дострокове припинення повноважень Полтавського міського голови». Олександр Мамай вважає його незаконним і просить суд поновити його на посаді. 



Нагадаємо, що Олександр Мамай оголошував 8 аргументів проти свого звільнення.



29 січня Олександр Мамай взяв участь в з’їзді партії «Опозиційна платформа — За життя», де його представили керівником обласної організації партії. Він також є довіреною особою кандидата в Президенти України Юрія Бойка по 144-му виборчому округу. 


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?