Авторизация

Вісті з Полтави - В.о. голови Полтавської ОДА: перший заступник Андрій Пісоцький поки виконує свої обов’язки


Вісті з Полтави - В.о. голови Полтавської ОДА: перший заступник Андрій Пісоцький поки виконує свої обов’язки

Роман Товстий та Андрій Пісоцький

Роман Товстий зробив наголос на тому, що головним його завданням є не кадрові «чистки», а продовження успішного курсу Полтавщини


Після звільнення Президентом України Петром Порошенком голови Полтавської ОДА Валерія Головка 15 березня залишилось питання щодо подальшого перебування на посаді першого заступника голови держадміністрації Андрія Пісоцького. Його ім’я в якості претендента на звільнення (разом із Валерієм Головком) голова держави назвав 12 березня. Імена керівників області стали відомі на всеукраїнському рівні після обшуків НАБУ та публікації частини матеріалів справи.



Однак Андрій Пісоцький продовжує виконувати свої обов’язки, хоча й не головував на сьогоднішній нараді з проблемних питань пасажирських перевезень в Полтавській області, як це було заплановано раніше.



В.о. голови Полтавської ОДА Роман Товстий підтвердив, що Андрій Пісоцький перебуває в «обоймі» обласної влади, але з приставкою «поки що»:



— Андрій Пісоцький поки що на своїй посаді. Відповідного рішення Кабміну ще не було. А коли воно буде, то я неодмінно повідомлю про це. Але я хотів би озвучити головну ідею: наразі для мене головнимими є не кадрові перестановки, а продовження успішного руху Полтавщини в соціальній та економічній сферах, який вона демонструвала і рік, і три роки назад.



До цього можна додати, що, ймовірно, відчутних кадрових змін дійсно не буде, адже призначення самого Романа Товстого є тимчасовим рішенням, яке покликане необхідністю термінової заміни «токсичного» керівника держадміністрації на тлі завершальної стадії президентських перегонів.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка