Авторизация

Вісті з Полтави - У Кременчуцькому районі затримали групу осіб, які реалізовували наркотики сквозь «закладки»


Вісті з Полтави - У Кременчуцькому районі затримали групу осіб, які реалізовували наркотики сквозь «закладки»


Прокуратура та поліція Полтавської області припинили діяльність злочинної групи, яка через систему «закладок» реалізовувала наркотичні засоби, зокрема метадон


15 березня прокуратура Полтавської області спільно зі співробітниками ГУНП в області у Кременчуцькому районі провела обшуки у осіб, які збували наркотичні засоби та психотропних речовин через «закладки». Перед затриманням правоохоронці провели 4 оперативні закупки, в ході яких підозрювані реалізували наркотичний засіб метадон. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.









Під час проведення 3 обшуків правоохоронці вилучили 450 капсул під «закладки», 15 мобільних телефонів, грошові кошти у сумі майже 55 тисяч гривень.






Наразі проводиться весь необхідний комплекс слідчих дій. Триває досудове розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.



Нагадаємо, що у лютому в Миргороді правоохоронці вилучили найбільшу партію метадону в історії України.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?