Авторизация

Вісті з Полтави - Анатолій Гриценко на Полтавщині. «Не прикриватиму корупціонерів, незалежно від прізвищ та посад»


Вісті з Полтави - Анатолій Гриценко на Полтавщині. «Не прикриватиму корупціонерів, незалежно від прізвищ та посад»


На корупції в Україні крадеться щорокудо 400 мільярдів гривень. Цю цифру кандидат у Президенти Анатолій Гриценко озвучив під час візиту на Полтавщину.


У області Анатолій Гриценко побував у двох містах — Полтаві та Кременчуці. Причому візит розпочав саме із промислової столиці — з відвідин підприємства ТОВ «АВМ «АМПЕР». Анатолій Степанович спілкувався з колективом підприємства, відверто відповідав на запитання , часом і не дуже зручні. Говорив і про найбільшу проблему сучасної України — корупцію. Боротьба з нею є невід’ємною складовою програми розвитку економічної галузі. Її разом із експертами, представниками бізнесу та промисловцями команда Анатолія Гриценка розробляла півроку. Згідно з програмою середня зарплата в Україні має становити від 700 євро. І це не популізм, а реальність.






«Немає іншого шляху: якщо не буде такого рівня зарплат — вся країна виїде в Польщу, — зауважив Анатолій Гриценко. — Півроку ми працювали із бізнесовими асоціаціями, промисловцями — і вийшли на цю суму. Єдина умова — щоб наша президентська команда забезпечила сплату піприємцями лише офіційного податку. А корупційну складову ми відсічемо. І оті гроші, які підприємці зараз віддають на корупцію, підуть у фонд оплати праці».



Згадали під час зустрічі й про скандал в Укроборонпромі та державні закупівлі для військових цілей. Тема особливо болюча для Кременчука, зважаючи на той факт, що держава цього року планує придбати для армії удесятеро більше імпортних МАЗів, а не українських КрАЗів. Анатолій Гриценко бачить два шляхи вирішення цієї проблеми. По-перше, зробити повністю прозорим державне оборонне замовленням. Окрім 5 відсотків, де йдеться про новітні технології. По-друге, чітка послідовна політика на локалізацію, тобто здоровий український протекціоналізм, коли у всіх сферах використовується власна промислова база, і у військовій царині зокрема.









Що ж до корупціонерів, то тут позиція Анатолія Гриценка жорстка й непримирима: карати безжально через конфіскацію майна, реальний тюремний термін та пожиттєву заборону займати будь-яку державну посаду.



«Я не прикриватиму корупціонерів незалежно від прізвищ та посад. І Укроборонпром виконуватиме замовлення за прозорою ціною в інтересах солдата і країни. Нікому не дозволю набивати кишені на крові солдат!».


Андрій ПЕТРОВ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?