Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві затримали групу місцевих мешканців, яких підозрюють в замаху на вбивство та розбої


Вісті з Полтави - У Полтаві затримали групу місцевих мешканців, яких підозрюють в замаху на вбивство та розбої


Поліція та СБУ сьогодні вдень затримали в обласному центрі групу полтавців, яких обґрунтовано підозрюють в особливо важких злочинах


12 березня у Полтаві затримана група осіб, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні замаху на умисне вбивство та розбійного нападу. Усі затримані — мешканці обласного центру у віці від 19 до 38 років.



— Оперативниками поліції Полтавщини, спільно з працівниками СБУ, під процесуальним керівництвом прокуратури, із залученням спецпідрозділу поліції особливого призначення «КОРД» затримана група осіб, які обгрунтовано підозрюються у вчиненні ряду тяжких та особливо тяжких злочинів, таких як замах на умисне вбивство та розбій, — зазначив начальник поліції Полтавської області Андрій Замахін.



Наразі фігуранти дають свідчення. Тривають слідчі дії.


















Поки поліція не повідомляє будь-яких інших подробиць. На оперативному відео зафіксовано момент затримання — підозрюваних вивели із автомобіля Mitsubishi Pajero Wagon, державний номер BI 6324 CO. Сам автомобіль — 2007 р.в.



UPD. Всього у різних місцях Полтави затримали 6 осіб. Із них троє — мають статус підозрюваних. Інші допитані в статусі свідків. Вилучено автомобіль ВАЗ-2110, на якому скоєно злочин. Проведена низка обшуків за місцем проживання. Подробиці згодом.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка