Авторизация

Вісті з Полтави - Наталія Дорохова та Людмила Акініна звільнилися з управління освіти Полтави


Вісті з Полтави - Наталія Дорохова та Людмила Акініна звільнилися з управління освіти Полтави

Наталія Дорохова та Людмила Акініна

Управління освіти Полтавського міськвиконкому залишилося без двох заступників


Упродовж останнього місяця серед керівництва управління освіти виконкому Полтавської міськради відбулися кадрові зміни. Двоє заступників начальника управління Наталія Дорохова та Людмила Акініна пішли з посад. Про це «Полтавщині» стало відомо з Єдиного державного реєстру декларацій.



Судячи з даних НАЗК, першою пішла Людмила Акініна — заступник начальника, начальник відділу загальної середньої, дошкільної та спеціальної освіти. Вона допрацювала до кінця 2018 року. 25 січня вона подала декларацію перед звільненням.



Судячи з документа, її зарплата на посаді складала близько 25,3 тис. грн на місяць. Також вона отримувала пенсію.



За нею пішла і Наталія Дорохова — заступник начальника, начальник відділу виховної, позашкільної роботи та соціального захисту. Нагадаємо, раніше саме вона обіймала посаду начальника управління, однак влітку 2017 року залишила її.



Після звільнення Наталія Дорохова продовжила працювати в управлінні. Пробула там на місяць довше за Людмилу Акініну, а потім також подала декларацію перед звільненням. Також вона встигла подати і щорічну декларацію про доходи



За даними документів, її середня зарплата склала 23,5 тис. грн. Втім, за січень вона отримала 95,2 тис. грн. Ще 200 тис. грн готівки вона задекларувала на чоловіка.



«Полтавщина» намагалася отримати в управління освіти пояснення щодо звільнення Наталії Дорохової та Людмили Акініної. Однак інформації про причини такого рішення у розумні строки нам не надали.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка