Авторизация

Вісті з Полтави - Полтавців запрошують долучитися до Всеукраїнського фестивалю інновацій


Вісті з Полтави - Полтавців запрошують долучитися до Всеукраїнського фестивалю інновацій


З нагоди Дня науки в Міністерстві освіти і науки України проведуть щорічний Всеукраїнський фестиваль інновацій. Пройде він 14-16 травня. Партнери заходу — Європейська мережа підприємництва, провідні міжнародні та вітчизняні компанії.


Міністерство освіти і науки України запрошує взяти участь у щорічному Всеукраїнському фестивалі інновацій. Мета — розвиток культури академічного підприємництва, популяризація розробок вітчизняних вчених та інноваторів, залучення інвесторів до фінансування впровадження новітніх проектів.



У рамках заходу планують провести:


круглий стіл «Розвиток академічного підприємництва в закладах вищої освіти та наукових установах України»;
конкурс стартап проектів;
конкурс інноваційних проектів;
навчальний тренінг щодо інноваційної діяльності.

Хто може взяти участь у круглому столі та що для цього потрібно



До участі у заході запрошують представників закладів вищої освіти, наукових установ, наукових парків, інших інноваційних структур, громадських організацій та реального сектора економіки, до сфери інтересів яких належать питання академічного підприємництва та комерціалізації інноваційної продукції.



Якщо зацікавилися, до 18:00 10 квітня заповніть гугл-форму за посиланням: goo.gl/efR8kB. Тези доповіді прикріпіть до гугл-форми або надішліть на електронну пошту: [email protected]



Хто може взяти участь у конкурсі стартап проектів столі та що для цього потрібно



Участь у конкурсі можуть взяти проекти, представлені закладами вищої освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами професійної (професійно-технічної) освіти. Стартап проекти мають бути спрямовані на пошук бізнес-моделі, що дозволить швидко вийти на ринок та масштабувати новостворені продукти чи послуги. До участі у конкурсі допускаються проекти на стадії готовності не менш як прототип.



Конкурс проходитиме за двома напрямами: Hardware стартапи та Software стартапи (IT- стартапи).



Заявки на конкурс можна подати до 18:00 28 лютого. Для цього заповніть гугл-форму за посиланням: goo.gl/MU1zDc. Опис проекту надішліть додатково на електронну пошту: [email protected] В темі листа зазначте: Конкурс стартапів _ Назва вашого стартапу.



Відбір фіналістів конкурсу триватиме до 22 березня. Результати відбору оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня.



Крім того, до 30 квітня для фіналістів проведуть додатковий тренінг щодо підготовки презентацій проектів українською та англійською мовами у фіналі конкурсу, який відбудеться у травні.



Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.



Хто може взяти участь у конкурсі інноваційних проектів та що для цього потрібно



Участь у конкурсі можуть взяти проекти, які представлені закладами вищої освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами професійної (професійно-технічної) освіти та спрямовані на створення й реалізацію інноваційного продукту. Інноваційний проект має містити такі структурні елементи: 


визначені цілі та задачі;
комплекс конкретних досліджень і розробок;
економічне, ресурсне та організаційне обґрунтування.

До участі у конкурсі допускаються проекти на стадії готовності не менш як дослідний зразок.



Заявки на конкурс можна подати до 18:00 28 лютого. Для цього заповніть гугл-форму за посиланням: goo.gl/Qr6Wg8



Відбір фіналістів триватиме до 22 березня. Результати оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня. 



Фіналістам потрібно підготувати презентації проектів.



Хто оцінюватиме конкурсні роботи



До складів журі конкурсів увійдуть представники інноваційних структур, венчурного бізнесу, міжнародних організацій та фондів тощо.



Фіналісти конкурсів будуть відзначені та отримають підтримку для реалізації проектів від партнерів Всеукраїнського фестивалю інновацій.



Щодо навчального тренінгу з інноваційної діяльності



Для підтвердження участі у навчальних тренінгах, спрямованих на розвиток навичок в сфері інноваційної діяльності, в рамках Всеукраїнського фестивалю інновацій — 2019, заповніть гугл-форму за посиланням: goo.gl/XMFLW1.


ПОІППО за матеріалами Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка