Авторизация

Вісті з Полтави - У центрі Полтави на 18-річну студентку ввалилась выбривала льоду — дівчина у тяжкому стані


Вісті з Полтави - У центрі Полтави на 18-річну студентку ввалилась выбривала льоду — дівчина у тяжкому стані


У Полтаві на 18-річну студентку впала брила — дівчина у лікарні із черепно-мозковою травмою


Сьогодні зранку, близько 7:40, у центрі Полтави на голову 18-річній дівчині впала брила льоду. Її забрала швидка. Про це повідомили начальник відділу оперативного реагування Полтавського міськвиконкому Сергій Зубань та прес-служба поліції Полтавщини.



Подія сталася біля будинку на вул. Соборності 29/15 (поблизу переходу «Злато місто»). Дівчина — 18-річна студентка — йшла на заняття. З місця події її забрала швидка. Полтавку госпіталізували до 1-ї міської клінічної лікарні Полтави.



За інформацією лікарів, попередньо, у потерпілої закрита черепно-мозкова травма, травма черевної порожнини та підозра на розрив селезінки.



Поліція зареєструвала факт і проводить попередні процесуальні дії.



Будівля, з якої впав лід, не житлова. У ній знаходяться адмінприміщення. Зараз поліція та адміністрація шукають її балансоутримувача.



Нагадаємо, це вже, мінімум, третій випадок травмування людей від падіння снігу з дахів у Полтаві за останній тиждень. 2 лютого поблизу зупинки «площа Зигіна» брила льоду з балкона впала на голову 6-річній Марії Зволинській. Дівчинка отримала забій головного мозку та перелом склепіння черепа й впала у кому. Зараз вона перебуває у міській дитячій лікарні і потребує допомоги донорів крові. 4 лютого на вул. Соборності, біля «ЦУМу», льодова брила і впала на 7-річну дівчинку, яка отримала черепно-мозкову травму.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка