Авторизация

Оренда теплоходів для прогулянок по Дніпру

Оренда теплоходів для прогулянок по Дніпру
Оренда теплоходів для прогулянок по Дніпру

Збираючись у поїздку до Києва, Ви, напевне, завчасно плануєте місця, які хочете відвідати. Попереднє планування дозволяє оптимально використати час і захопити максимальну кількість туристичних об’єктів.


Але, що цікаво, не всі при цьому згадують про такий цікавий вид екскурсії, як прогулянка на теплоході по Дніпру. Для того, щоб якісно провести час таким чином, ми пропонуємо Вам скористатися послугами компанії RentFlot. Вона здійснює свою діяльність спільно з Адміністрацією річних портів України, що дозволяє організовувати захоплюючі прогулянки теплоходами по Дніпру для всіх гостей столиці. Цьому сприяє організація легкої, веселої і невимушеної атмосфери, що панує під час всієї поїздки на теплоході - http://www.rentflot.ua/rest_walk.html.


Чому саме RentFlot? Усе доволі просто. Крім якісних організаційних моментів дана компанія пропонує різноманітні знижки. Їх можна отримати при організації групових турів, корпоративів або дитячих свят.


Такий вид відпочинку, як прогулянка по Дніпру на теплоході, не втрачає актуальності в будь-яку пору року. Навесні прибережна територія починає покриватися яскравою зеленню, а дзвони Києво-Печерської лаври виблискують на сонці. Влітку на березі теплоходу можна сховатися від спеки й відчувати себе доволі комфортно. Восени Ви отримуєте змогу побачити цілісну картину осіннього Києва, адже зсередини міста її повністю розгледіти неможливо. Відзначимо, що для відпочинку можна замовити теплохід як на 15-20 пасажирів, так і 200 любителів даного виду відпочинку. Для менших компаній з 4-6 чоловік існує можливість скористатися послугами катера або яхти.


Зазвичай прогулянка теплоходом по Дніпру займає дві години, але якщо Ви бажаєте продовжити її, скажімо, до 10 годин, то це не є проблемою. Менеджери RentFlot завжди готові піти назустріч клієнту й організувати відповідний тур. Звичайно, це відіб’ється на вартості. Але не потрібно думати, що відпочинок на яхті чи теплоході в вихідний день зараз є прерогативою виключно багатих людей. Організувати його для власної родини може кожен бажаючий киянин або гість міста. Прогулянкову яхту з досвідченим капітаном на містку можна орендувати за 50 доларів. Погодьтеся, не надто велика плата за гарне проведення часу і відпочинок для всієї сім’ї.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка