Авторизация

"Гадячсир" отримав дозвіл на експорт своєї продукції до ЄС

"Гадячсир" отримав дозвіл на експорт своєї продукції до ЄС
"Гадячсир" отримав дозвіл на експорт своєї продукції до ЄС

Європейська комісія надала 10 українським виробникам молочної продукції доступ на ринок ЄС з 10 січня 2016 року.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook заступник міністра аграрної політики і продовольства Владислава Рутицька.

Згідно зі списком, опублікованим на сайті Єврокомісії, до переліку увійшли компанії "Люстдорф" (Вінницька область), "Молочний дім" (Дніпропетровська область), "Лакталіс - Миколаїв", "Гадячсир" (Полтавська область), Львівський холодокомбінат, "Менський сир" (Чернігівська область), "Роменський молочний комбінат" та його філія у Недригайлові (обидва - Сумська область), "Золотоніський маслоробний комбінат" (Черкаська область) і філія Яготинського маслозаводу "Яготинське для дітей" (Київська область).

Довідково: ТОВ "Гадячсир" було створено з урахуванням високих державних вимог, як одне з головних бюджето-утворюючих підприємств регіону. Першу продукцію завод почав випускати в 1977 році - в часи суворих стандартів та справжньої народної якості. З тих пір виробництво постійно модернізується та вдосконалюється, що дозволяє виробляти сири, як за класичними рецептами, так і за новими, з незмінною гарантією високої якості. За останні 7 років було введено 14 нових сортів сиру, в тому числі спеціальний ювілейний "Віват король" - у 2012 році "Гадячсир" відзначив ювілей - 35 років з початку виробництва.

Сьогодні "Гадячсир" - один з найбільших виробників твердого сиру в Україні: 1400 співробітників і потенціал в 110 тонн продукції на добу. Що складає 17% від загального виробництва в країні. А 60% нашої продукції продається за межами України. Лідерські позиції на зовнішніх ринках підтверджує почесне звання "Експортер року 2012", присвоєне ТОВ "Гадячсир" Українським національним комітетом Міжнародної Торгової Палати.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка