Авторизация

В Україні середня зарплата впала на 34 гривні

В Україні середня зарплата впала на 34 гривні
В Україні середня зарплата впала на 34 гривні

Фото rbc.ua

Середня заробітна плата штатного працівника в Україні в листопаді знизилася на 34 гривні порівняно з жовтнем і склала 4498 грн, йдеться в повідомленні Державної служби статистики України.
Найвищі середні зарплати в листопаді зафіксовані в авіаційному транспорті - 19 тис. грн, фінансовій і страховій діяльності - 9 тис. грн, та сфері телекомунікацій - 7,7 тис. грн.

Найменший рівень середньої зарплати в жовтні, був відзначений у сфері поштового і кур`єрської діяльності - 2,3 тис. грн, готельно-ресторанному бізнесі - 3 тис. грн, охороні здоров`я - 3,2 тис. грн, і сфері адміністративного обслуговування - 3,3 тис. грн.

За даними Держстату, найбільше зростання середньої заробітної плати штатних працівників порівняно з жовтнем відзначений в галузі водного транспорту - на 14,5%, сфері державного управління та обовязкового соціального страхування - на 7,4% та сфері спорту і розваг - на 6,6 %.

Найбільше зниження середньої зарплати в порівнянні з попереднім місяцем відзначено в авіаційній галузі - на 6,9%, в сільському господарстві - на 5,6%, в охороні здоров`я - на 2,9%.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?