Авторизация

Одна з фракцій в Полтавській облраді вимагає перегляду Держбюджету України

Одна з фракцій в Полтавській облраді вимагає перегляду Держбюджету України
Одна з фракцій в Полтавській облраді вимагає перегляду Держбюджету України

Фракція "Партії простих людей" в Полтавській облраді зареєструвала проект рішення про звернення до Верховної Ради з приводу негайного перегляду Державного бюджету України. Депутати вважають головний фінансовий документ антисоціальним та таким, що суперечить Конституції.

"Бюджет-2016 потребує негайного перегляду! Я вже казав, що це граната в руках мавпи на ім'я Яценюк і не можна дати їй висмикнути чеку! Я і мій колега по "Партії простих людей" Олександр Сугоняко - серед тих 30 парламентарів, хто голосував проти цього вбивчого для економіки і для незахищених верств документу. Ми вимагаємо перегляду головного кошторису, тепер цю ініціативу підхопили на місцях, зокрема в Полтавській облраді. Цей бюджет суперечить Конституції, обмежуючи права українців на соцзахист. Гарантовані державою пільги - перевісили на порожні місцеві бюджети. По суті, залишили пільговиків на голодному пайку. А підвищення мінімальної зарплатні та пенсії усього на 13% за увесь рік, при стрімкому зростанні цін - це черговий крок урядового соціального геноциду", - заявив лідер "Партії простих людей" Сергій Каплін.
Нардеп Сергій Каплін та фракція "Партії простих людей" в Полтавській облраді певні, що неприпустимо залишати в бюджеті країни закладену в ньому прірву між зарплатами - 1000 гривень для звичайних людей і 50 тисяч для парламентарів. А положення щодо місцевих бюджетів, вважають, взагалі поховають децентралізацію.

Обранці Полтавщини планують розглянути питання про звернення до Верховної Ради щодо Держбюджету на наступній сесії наприкінці січня.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка