Авторизация

У Полтаві депутати щедрували та збирали гроші

У Полтаві депутати щедрували та збирали гроші
У Полтаві депутати щедрували та збирали гроші

13 січня депутати від ВО "Свобода" пройшлися вулицями Полтави, а також завітали у домівки містян із театралізованим дійством-щедруванням.
Націоналісти водили "Козу", запрошували "Меланку" до господи, "козаки" вітали зі Щедрим вечором та бажали перемоги, миру і достатку в новому році. Під час заходу свободівці збирали гроші та продукти для бійців "Карпатської Січі".
В основу театралізованої щедрувальної сцени покладено символічне оживлення "Кози" як початку нового і щедрого в прийдешньому році. Мешканці домівок і господарі закладів радо зустрічали колоритних українських персонажів та обдаровували смаколиками.

За жертовності та благодійності полтавців вдалося зібрати досить вагому суму – 3796 гривень. Усі виручені кошти будуть передані на потреби військових із окремої зведеної штурмової роти "Карпатська Січ" 93-ї ОМБр.

"Революція гідності і війна пробудили в українцях справжній дух волонтерства. Нині тисячі наших співвітчизників жертвують своїм особистим часом і коштами, аби допомогти та підтримати тих, хто цього потребує. Ми єдина велика українська родина і маємо піклуватися один про одного. Особливо, коли країна у стані війни. Спасибі кожному, хто допомагає, хто наближає перемогу та прагне побудувати сильну Україну", – зазначила прес-службі Полтавської обласної організації ВО "Свобода" учасниця гурту щедрівників, депутат Полтавської обласної ради Алла Федорченко.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка