Авторизация

Поліція Полтави по краплям крові на снігу спіймала квартирного злодія

Поліція Полтави по краплям крові на снігу спіймала квартирного злодія
Поліція Полтави по краплям крові на снігу спіймала квартирного злодія

Щоб втекти від переслідування, злодій почав погрожувати пістолетом свідкові крадіжки, який намагався його наздогнати та затримати. Чоловік припинив переслідування, але продовжував спостерігати за зловмисником.

Працівники Київського відділення поліції Полтави, які прибули за викликом, почали йти по слідам злодія, які залишились на снігу. "Втікаючи з місця скоєння злочину, підозрюваний поранив собі руку, – розповідає оперуповноважений Олексій Ходіс. – Коли в межах селища його сліди на снігу перестали проглядатись, ми визначали напрямок руху за краплинами крові".

Сліди крові злодія привели поліцейських до покинутого приміщення в одному з домогосподарств селища. Правоохоронці знали, що зловмисник озброєний, тому привели у готовність табельну зброю та пішли всередину. Застосовувати зброю, на щастя, правоохоронцям не довелось. На вимогу поліцейських зловмисник вийшов з приміщення з піднятими руками.

Під час огляду затриманого жодних викрадених речей у нього не виявили, але знайшли ключі від автомобіля. Розшукавши авто, яке знаходилось неподалік скоєння злочину, поліцейські виявили в ньому і викрадені з квартири речі – золоті прикраси та оргтехніку.

"Затриманим виявився раніше неодноразово судимий за скоєння крадіжок та пограбувань мешканець Полтави, 1983 року народження, – розповів начальник Київського відділення поліції Полтави Сергій Махно. – Не так давно за скоєння пограбування він був засуджений до відбування покарання з іспитовим строком (умовно). Іспитовий строк ще не закінчився".

Зважаючи на подібні обставини, відносно зловмисника судом було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, він зараз перебуває у слідчому ізоляторі. Санкція частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?