Авторизация

У Кременчуці сніг розчищають не тільки комунальники, але й підприємства міста

У Кременчуці сніг розчищають не тільки комунальники, але й підприємства міста
У Кременчуці сніг розчищають не тільки комунальники, але й підприємства міста

Фото kremenchug.ua

У зв'язку з погіршенням погодних умов техніка комунальних підприємств Кременчука працює в посиленому режимі.
За словами начальника управління житлово-комунального господарства міста Івана Москалика, наразі на розчищення вулиць міста від снігу працює 32 одиниці техніки комунальних підприємств, це автомобілі з відвалами та навантажувачі.
Також свою техніку на вулиці міста вивели керуючі компанії, ПАТ "Кременчуцький завод шляхових машин", ПАТ "Кременчуцький вагонобудівний завод", льотний коледж, після розчищення території свого підприємства на вулиці міста обіцяють вивести свою техніку ПАТ "Укртатнафта" та інші підприємства.
Чотири бригади КП "Благоустрій Кременчука" у складі 17 осіб розчищають від снігових заметів зупинки громадського транспорту на вулицях Пролетарській, Першотравневій, Київській, 60 років Жовтня. Розчищають від снігу і тротуари, розвороти розподільні смуги. Трактор комунального підприємства вранці розчищав бульвар Пушкіна і територію біля міського пологового будинку, і зараз працює близько 2-ї міської лікарні. Бригади своїх працівників, які вручну розчищають сніг не тільки на закріплених територіях, а й на інших територіях міста, також вивели КП "Міськсвітло" та КП "Кременчукводоканал".
За словами керівника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергія Кірічейко, станом на 8 годину ранку сьогоднішнього дня кількість опадів становила 12 мл шару талої води, такий снігопад востаннє був у 2010 році.


Нагадаємо, що Полтавщина серед 6 областей, де сніжило найбільше протягом доби.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?