Авторизация

Інді-фолк гурт "Колір" знову виступить у Полтаві

Інді-фолк гурт "Колір" знову виступить у Полтаві
Інді-фолк гурт "Колір" знову виступить у Полтаві

Гурт "Колір"

30 січня в 20:00 в "MuZa-Bar" (вул. Жовтнева, 19) відбудеться концерт одеського гурту "Колір". Це вже другий виступ дівчат в Полтаві.

"КОЛІР" - український інді-фолк гурт, заснований в 2014 році учасницею проектів "X-Фактор" та "Битва Хорів" Людмилою Коллер. До складу гурту окрім самої Людмили входить клавішниця Анна Провозін.
"Колір" виконує як власні пісні, так і кавер-версії на композиції українських та закордонних гуртів та виконавців ("Ленинград", Alex Clare, "Vivienne Mort"). Також дівчата записали пісню на слова відомого українського поета Сергія Жадана - "Пливи, рибо, пливи". Цей трек отримав дуже багато схвальних відгуків як в інтернеті так і поза його межами та став своєрідною візитівкою гурту.

Гурт веде активну гастрольну діяльність. Дівчата виступали у Львові, Києві, Полтаві, Білій Церкві, Теплику та за кордоном: Білорусь, Молдова, Придністров’я. Також брали участь у великих українських фестивалях: RazomFest, Вишиванковий фестиваль в Одесі, Арт-пікнік Слави Фролової та Бандерштат.



До Полтави дівчата завітають після Кишенева та Сум в рамках першої частини великого "Piano туру". Після нашого міста гурт помандрує в Харків, Черкаси, Вінницю та Хмельницький. До речі, це вже другий концерт "Кольору" в Полтаві. Минулого разу вони приїздили в вересні.

Розповідаючи про концерти гурту в одному з інтерв’ю, Людмила Коллер зазначає:

- На концертах важливо бути єдиним цілим зі слухачем, інколи буває дуже складно, але люди завжди розкачуються з часом, потім вже панує атмосфера невимушеності, таке я люблю, коли нам всім тепло. Важливо, щоб вони прожили ці всі пісні разом з нами, так, наче самі писали. Важливо віддати свою емоцію, але найважливіше, що її отримали.

Після туру дівчата планують записати міні-альбом (EP) в акустичному складі: "Пісні будуть в новому аранжуванні, свіжіші, насиченіші".


Інді-фолк гурт "Колір" знову виступить у Полтаві

Що? Концерт одеського гурту "Колір".

Де? 30.01 о 20:00 в "MuZa-Bar".

Скільки? 40 гривень.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка