Авторизация

У Лубнах проведуть конкурс шкільних наукових проектів

У Лубнах проведуть конкурс шкільних наукових проектів
У Лубнах проведуть конкурс шкільних наукових проектів

Конкурс буде експериментальним та розповсюджуватиметься на території міста та району.

За ініціативи ГО "Центр суспільних досліджень" та Полтавського осередку ВГО "Молодий Народний Рух" у Лубнах проведуть І регіональний конкурс шкільних наукових проектів. До участі у конкурсі запрошуються учні 10 та 11 класів шкіл міста району. Переможці конкурсу отримають фінансові подарунки та цінні призи.

Для того, щоб взяти участь в конкурсі необхідно з 15 лютого до 20 березня подати реєстраційну заявку на сайті ВГО "Молодий Народний Рух" (посилання буде доступне з 15 лютого) та надіслати необхідний пакет документів електронною поштою. Надалі експертна комісія з провідних експертів у відповідних галузях проведе таємне оцінювання робіт та визначить найкращі роботи. Автори найкращих проектів представлять свої роботи перед експертним журі, яке і визначить переможців.

За словами одного із організаторів конкурсу голови ГО "Центр суспільних досліджень" Артура Запорожця, проведення таких конкурсів є необхідне для школярів, адже вони мотивують до навчання і показують, що знання справді необхідні. Проведення такого конкурсу на постійній основі дозволить підвищити рівень знань серед молоді, що готується вступати до вищих навчальних закладів, і в майбутньому дозволить підготувати найкращих спеціалістів, що сприятиме розвитку не тільки Полтавщини, а й всієї України. В майбутньому ми сподіваємося що проведення такого конкурсу стане доброю традицією не тільки в м. Лубни. Організатори сподіваються на проведення такого конкурсу на Всеукраїнському рівні.

Всю необхідну інформацію можна знайти на офіційній сторінці конкурсу в соціальній мережі Вконтакті: https://vk.com/mnr_konkurs.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка