Авторизация

Київський райсуд Полтави засудив вбивцю лише до 2-х років позбавлення волі

Київський райсуд Полтави засудив вбивцю лише до 2-х років позбавлення волі
Київський райсуд Полтави засудив вбивцю лише до 2-х років позбавлення волі

Прокуратура області внесла апеляцію на рішення Київського районного суду Полтави від 5 січня цього року, яким мешканця Харківської області засуджено за ст. 118 КК України (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони) до 2 років позбавлення волі і звільнено з-під варти в залі суду, адже в термін покарання було зараховано перебування чоловіка під вартою.
Про це повідомив прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування ОВС та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Руслан Перехрест.

Прокурор нагадав обставини справи розповівши, що у червні 2013 року обвинувачений, посварившись із мешканцем Диканського району, вивіз останнього у Зіньківський район і наніс йому ножем 2 удари в шию, що призвело до масивної кровотечі з крововтратою, від якої потерпілий помер на місці. Обвинувачений сховав ніж, підпалив автомобіль потерпілого та з місця пригоди зник. Довгий час він переховувався на території Російської Федерації, де був затриманий та екстрадований до України.

"Прокуратура вважає, що дії обвинуваченого варто кваліфікувати за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство)", - зазначив Руслан Перехрест.

Як у суді першої інстанції при підтриманні державного обвинувачення, так і в апеляційній скарзі прокуратура наполягатиме на застосуванні ст. 115 КК України та призначенні покарання для обвинуваченого у виді 15 років позбавлення волі.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?