Авторизация

У Лубнах для осіб похилого віку і переселенців провели майстер-клас

У Лубнах для осіб похилого віку і переселенців провели майстер-клас
У Лубнах для осіб похилого віку і переселенців провели майстер-клас

Післяноворічний майстер-клас "Декупаж – дива своїми руками" відбувся 20 січня в приміщенні Лубенської центральної бібліотеки ім. В. Малика.
Відвідувачами заходу стали особи похилого віку, діти переселенці та їх батьки. Ініціатива проведення заходу, який покликаний об’єднувати у діалозі різні покоління належить Полтавській обласній молодіжній громадській організації "Твій Світ".
"Це предмети ручної роботи, торкаючись яких, можна пережити приємні емоції, іноді навіть із присмаком дитинства, відчути добру енергію та тепло рук майстрів, що їх створюють" - говорить керівник проекту Чепур Олександр.

Майстриня Марина Скиба з Черкас розповідала про мистецтво декупаж та представила увазі відвідувачів вироби ручної роботи, оздоблені у техніці художній декупаж, а також запропонувала навчитися самостійно їх виготовляти. Кожен охочий працював над створенням власної поробки.

Партнерами заходу стали Лубенський районний центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді та Територіальний центр соціального обслуговування Лубенської райдержадміністрації.

"Учасниками заходу стали також переселенці та їх діти Лубенського району, які протягом 2-х годин освоювали мистецтво декупаж", - повідомила директор центру соціальних служб Ірина Харченко.
Художній декупаж - це унікальне мистецтво декорування звичайних у побуті предметів, перетворення їх у прикраси, водночас не позбавляючи ужиткових властивостей останніх.
Захід відбувся в рамках проекту "Надання підтримки, допомоги та сприяння розвитку активності людей похилого віку" за підтримки Німецького федерального фонду "Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?