Авторизация

У Полтаві на вулиці Шевченка збудують дев’ятиповерхівку за 30 мільйонів

У Полтаві на вулиці Шевченка збудують дев’ятиповерхівку за 30 мільйонів
У Полтаві на вулиці Шевченка збудують дев’ятиповерхівку за 30 мільйонів

Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому 15 січня уклало угоду з ТОВ "Доломіт-Буд" на будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул. Шевченка, 73а. Вартість договору складає 30,54 млн. грн.
Про це повідомляє видання "Наші гроші" з посиланням на Вісник державних закупівель.

Роботи планують виконати до червня 2017 року. Очікувана вартість закупівлі складала 41,26 млн. грн. Згідно з техзавданням, будуватимуть 9-поверховий будинок площею 6126 кв.м. Кількість квартир – 81. Вартість будівництва складає 4985 грн/кв.м.


У Полтаві на вулиці Шевченка збудують дев’ятиповерхівку за 30 мільйонів

Власницею "Доломіт-Буд" є Світлана Ошека, а директором – Михайло Верхола, який був у засновниках "Промміськбуд" і "Юріс-Будінвест". Першозасновником "Промміськбуду" і "Юріс-Будінвесту" 2007 році був Сергій Іванович Шульга. Людина з таким ПІБ у 2014-2015 рр. очолювала Управління капітального будівництва Полтавської ОДА. Після початку перевірки посадовців у зв’язку з люстрацією, Шульга у 2015 р. звільнився.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ "Дайм ЛТД", власниками якого є Валентин Єремєєв, Микола Кирячок і Володимир Кирячок.

Додамо, що фірма-переможець створена березні 2013 року. Статутний капітал його становить лише 1200 грн., а засновником є Світлана Ошека, яка ще до 2012 року працювала бухгалтером сервісного центру. Директором же ТОВ "Доломіт-Буд" Світлана Іванівна призначила Михайла Верхолу, який фігурував також як директор Полтавської філії "Облшляхрембуд".

Цікаво, що й Управління капітального будівництва Полтавської ОДА довірило ТОВ "Доломіт-Буд" І чергу капітального ремонту будинку Полтавської обласної філармонії. Як повідомляє "Вісник державних закупівель", у відкритих торгах перемогло ТОВ "Доломіт-Буд" з пропозицією на суму 3 829 921,20 грн. Єдиним його конкурентом була фірма "Полтава-водопровід".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?