Авторизация

Октябрська районна рада Полтави перейшла на "ProZorro"

Октябрська районна рада Полтави перейшла на "ProZorro"
Октябрська районна рада Полтави перейшла на "ProZorro"

Октябрська районна в місті Полтаві рада

Октябрська районна в місті Полтаві рада перейшла і вже здійснила закупівлі у системі "ProZorro".
Ця система унеможливлює корупційну складову при електронних торгах, а також допомагає зекономити бюджетні кошти, шляхом пошуку вигіднішої пропозиції на ринку. Про це 21 січня 2016 року повідомив голова Октябрської районної у місті Полтаві ради Роман Чабановський.

Октябрська райрада, завдяки електронній системі "ProZorro", провела торги на придбання 1200 літрів бензину А-95 на лютий і березень 2016 року. Заплановані витрати становили 24 600 гривень. До торгів долучилися 5 учасників: ТОВ "Торговий дім Автотранс-Ойл", ТОВ "БЕССОЛ", ТОВ "Консалт-Ходінг", ТОВ "Торговий дім "АВІАС" та ТОВ "ТОТ БУД". Найвигіднішою виявилася пропозиція ТОВ "Торговий дім Автотранс-Ойл" – 21 468 гривень. Зекономили 3 тисячі 132 гривні з бюджету.



"Раніше районна рада купувала паливо за середньою ціною, яку пропонували автозаправки. Завдяки сьогоднішнім торгам райрада закупили паливо дешевше. Людина фізично не може все проконтролювати і відстежити, де пропонують найнижчу ціну, а завдяки електронній системі це стало можливим. "ProZorro" дозволяє не лише економити кошти, а й виключає корупційну складову у здійсненні закупівель. Ми плануємо усі подальші закупівлі проводити через цю систему", – наголосив голова Октярської райради Роман Чабановський.

Нагадаємо, що "ProZorro" – це система державних закупівель, створена з ініціативи громадських організацій, приватних підприємців, державних органів влади. Основна мета цього проекту – забезпечити прозоре та ефективне витрачання державних коштів та запобігти корупції завдяки громадському контролю та збільшенню кількості постачальників. Октябрська районна у місті Полтаві рада перша в Полтавській області перейшла на систему електронних закупівель "ProZorro".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка