Авторизация

У Полтаві затримали кременчужанина-педофіла

У Полтаві затримали кременчужанина-педофіла
У Полтаві затримали кременчужанина-педофіла

27-річний мешканець Кременчука, який в обласному центрі навчався в одному з навчальних закладів, знайомився з дівчатками через соціальні мережі, через відео трансляцію демонстрував своє оголене тіло та просив оголюватися дітей.
Все це відео збоченець записував, зберігав і переглядав. Про це повідомляє відділ комунікації з посиланням на ВБЗПТЛ ГУНП у Полтавській області.

Кременчуцьке видання "Програма плюс" розповіла, що чоловік використовував для своїх злочинних цілей соціальну мереже "ВКонтакте", створивши там сторінку на ім’я неіснуючої дівчинки Лізи Білих.

У нацполіції Полтавської області інформують, що у січні до правоохоронців із заявою про розбещення дитини звернувся батько 10-річної полтавки. Працівники поліції з відділу боротьби зі злочинами, пов’язаним з торгівлею людьми знайшли чоловіка, що вчиняв розпусні дії, і затримали його. Під час санкціонованих обшуків вдалося вилучити речові докази, що підтверджують його злочинні дії. Нині правоохоронці вже встановили причетність молодика до 6-ти подібних фактів.

Правопорушнику оголошено про підозру за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх). Тепер йому загрожує позбавлення волі терміном від п’яти до восьми років.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка