Авторизация

Глобинська міська громада забезпечить безкоштовне харчування учням молодших класів

Глобинська міська громада забезпечить безкоштовне харчування учням молодших класів
Глобинська міська громада забезпечить безкоштовне харчування учням молодших класів

Фото nmsk.dp.ua

Згідно постанови Кабінету Міністрів України в 2016 році право на безкоштовне харчування залишено лише для дітей з малозабезпечених сімей.

Передбачається що, безкоштовне харчування для всіх без виключення учнів молодших класів можуть забезпечувати органи місцевого самоврядування, але і фінансуватись ці витрати в такому разі повинні за рахунок місцевих бюджетів. Саме таке рішення і прийняли депутати Глобинської міської об’єднаної територіальної громади І скликання на своїй сесії. Таким чином, всі учні молодших класів загальноосвітніх шкіл Глобинської громади будуть забезпечені на 2016 рік безкоштовним харчуванням в школах. Відповідна субвенція на ці цілі з бюджету міської ради на перше півріччя цього року передана до Глобинської районної ради. Про це повідомляється на офіційному сайті Глобинської міськради.

"На друге півріччя 2016 року планується здійснювати управління освітою на території Глобинської громади та її фінансування безпосередньо створеним міським відділом освіти, повідомила в.о. Глобинського міського голови Світлана Лазаренко, - тоді ж планується переглянути та покращити раціон харчування учнів, збільшивши відповідно видатки. В усякому випадку, саме такі пропозиції вносили депутати міської ради під час розгляду цього питання на сесії. Тож, в разі прийняття такого рішення, відповідні зміни будуть внесені і до бюджету міської ради. Адже головне своє завдання міська рада вбачає в максимальному захисті інтересів жителів громади".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка