Авторизация

Директору "Полтавафарм" нарешті повідомлено про підозру

Директору "Полтавафарм" нарешті повідомлено про підозру
Директору "Полтавафарм" нарешті повідомлено про підозру

Працівники Управління захисту економіки Головного управління Національної поліції в Полтавській області повідомили про підозру директорові одного із комунальних підприємств області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
За попередньою інформацією, протягом 2012-2014 років жінка-посадовець щомісячно за власними наказами нараховувала собі як директору підприємства і незаконно отримала премії та матеріальну допомогу на загальну суму близько 400 тисяч гривень. Про це повідомляється на офіційному сайті обласної поліції.


Директору "Полтавафарм" нарешті повідомлено про підозру
Наталія Стацюк / Фото np.pl.ua


Мова, напевно, йде про директора КП "Полтавафарм" Наталію Стецюк. Нагадаємо, 6 липня 2015 року в.о. начальника обласної Держфінінспекції Ірина Салогуб повідомила про порушення в роботі директора комунального підприємства "Полтавафарм" Наталії Стецюк. Зокрема, керівниця не надто успішного комунального підприємства протягом 2012-2014 років виписала собі премій на загальну суму у 399,3 тисяч гривень. Її заробіток становив 30 тисяч гривень і був вдесятеро більшим за зарплаті підлеглих. 11 липня минулого року міліція порушила кримінальне провадження щодо порушень, виявлених у КП "Полтавафарм" під час перевірки Держфінінспекції.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?