Авторизация

На Полтавщині посадовці санаторію вкрали 7,5 млн. грн. бюджетних коштів

На Полтавщині посадовці санаторію вкрали 7,5 млн. грн. бюджетних коштів
На Полтавщині посадовці санаторію вкрали 7,5 млн. грн. бюджетних коштів

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції України в Полтавській області виявили факт розтрати понад 7,5 мільйонів державних коштів.

Посадові особи спеціалізованого санаторію заплатили такі, виділені з бюджету, кошти за капітальний ремонт ліфтів, реконструкцію системи теплопостачання й за медичне обладнання над 7,5 мільйонів гривень, виділених з бюджету. Однак роботи з ремонту та реконструкції фактично не були виконані й обладнання не встановлено.
Крім цього, посадовці санаторію вносили фіктивні відомості до актів виконаних робіт. На підставі документів, на рахунки товариства перерахували бюджетні кошти. Через злочинні дій посадових осіб, державі завдано збитків на суму понад 7,5 мільйонів гривень. Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

За вказаними фактами розпочато досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.


Сьогодні ж, директору "Полтавафарм" нарешті повідомлено про підозру.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?