Авторизация

У Полтаві готуються до весни

У Полтаві готуються до весни
У Полтаві готуються до весни

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами виконкому Юрій Левченко провів засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.
Обговорили готовність об'єктів господарства та комунальних служб до весняного паводку. Вирішено постійно проводити моніторинг територій, які можуть бути підтоплені весною 2016 року. Крім того, відповідним службам доручено виконати роботи з розчищенн відрізку р. Тарапунька від вул. Правди до річки Ворскла.

Говорили також про бурульки та снігові брила на дахах та виступаючих частин будівель та споруд, що досі становлять небезпеку для полтавців. Вирішено організовувати прибирання дахів з залученням автовишок комунальних підприємств. У разі неможливості прибирання крижаних глиб міськими комунальними службами, передавати інформацію до відділу оперативного реагування "1580", з метою включення до плану роботи АРЗ СП ГУ ДСНС в Полтавській області. Про це повідомляється на офіційному сайті міської влади.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка