Авторизация

Мамай уже не приховує, кого хоче бачити секретарем та заступниками

Мамай уже не приховує, кого хоче бачити секретарем та заступниками
Мамай уже не приховує, кого хоче бачити секретарем та заступниками

Олександр Мамай / Фото espreso.tv

Полтавський міський голова оприлюднив список нового складу міськвиконкому.

Полтавська міськрада нового скликання досі не обрала секретаря та заступників міського голови. Кілька разів за сесійних засіданнях депутати намагалися "проштовхнути" це питання. Втім, як лебедю, раку та щуці їм не вдалося досягти бажаного результату.

Напередодні сесії міськради, полтавський міський голова оприлюднив свій список міськвиконкому. У ньому кандидатура секретаря міськради та заступників міського голови, яких Мамай пропонує підтримати депутатам на сесії.

Тож, на посаду секретаря Мамай пропонує очільницю міської організації партії "Рідне місто" Оксану Деркач. Нагадаємо, за попередньої каденції Деркач (тоді регіоналка) п'ять років займала посаду секретаря міськради. Нині головний її конкурент на цю посаду екс-мер Полтаві і перший конкурент Мамая - Андрій Матковський (БПП Солідарність).

Серед заступників, яких пропонує міський голова, Михайло Шевченко (Партія простих людей). Йому мер пропонує посаду свого першого заступника. Представника БПП Віталія Нікіпєлова пропонують на посаду заступника. Ольга Борисенко, Світлана Тарашевська та Наталія Сук з команди Мамая - у списку заступників міського голови. Такою інформацією напередодні сесії у соцмережах поділився депутат міськради Олександр Шамота.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?