Авторизация

Як вибрати шкарпетки?

Як вибрати шкарпетки?
Як вибрати шкарпетки?

Сьогоднішня мода пропонує величезний вибір чоловічих, жіночих і дитячих шкарпеток різних моделей і брендів. Всі вони призначені для конкретного стилю одягу. Існують строгі класичні моделі для ділових костюмів, домашні затишні шкарпетки-тапочки, шкарпетки для занять спортом, для повсякденного носіння.


Як вибирати чоловічі шкарпетки

На перший погляд вибір чоловічих шкарпеток - не таке вже й складне завдання: для зими купити теплі вовняні або махрові бавовняні шкарпетки, для спорту - моделі з посиленими вставками, для щоденного використання - практичні шкарпетки з бавовни. Чому ж в цьому випадку дані предмети гардероба мають такий розкид цін, в чому відмінність між дешевими і дорогими моделями? Чи можна купити хороші, оригінальні шкарпетки (рос. оригинальные носки), не переплачуючи при цьому? Це виявляється цілком можливим, наприклад на сайті stylehill.com.ua, ви зможете придбати якісні чоловічі шкарпетки по більш ніж доступних цінах. Представлені в каталозі моделі чоловічих шкарпеток повністю задовольнять покупця, якими не були б його цілі.


Існують певні правила вибору шкарпеток, які безпосередньо залежать від кольору і стилю одягу - саме від цього потрібно відштовхуватися, вибираючи даний предмет гардероба. Ці правила всім відомі: шкарпетки потрібно підбирати під колір ділового костюма. Вони повинні бути якщо не однотонними, то дуже стриманих кольорів. Білі шкарпетки і чорні черевики неприпустимі, як не варто, і надягати під білий костюм чорні або взагалі будь-які темні шкарпетки. Не слід надягати шкарпетки з сандалями - це моветон. З кедами і мокасинами допускається надягати тільки короткі шкарпетки, які не видно з взуття. Безглуздо виглядають довгі шкарпетки з шортами - це візуально укорочує ноги.


Від чого залежить вартість шкарпеток

Шкарпетки, представлені в нижньому сегменті цін, коштують недорого. Сюди можна віднести майже всі бавовняні шкарпетки з домішкою синтетики, включаючи зовсім дешеві моделі шкарпеток з синтетичних волокон. Виробником таких шкарпеток нерідко виявляється Китай, а також всі країни СНД за рахунок відсутності митних зборів.


Дорожчі шкарпетки, представлені на ринку, виконані з вовняних і напіввовняних ниток. Більш висока вартість виробів нерідко буває обумовлена ​​не тільки їх якісними характеристиками, але і популярністю бренду. Доступні за ціною від виробників шкарпетки Sela, ZARA, PullandBear, вони відрізняються цілком прийнятними якісними характеристиками і непоганою зносостійкістю. До цієї ж цінової категорії відносяться спортивні бренди Nike та Adidas.


Відомі в світі моди Леві, Ecco, Henderson, Kanzler, Дизель, а також Макіавеллі і спортивні бренди Puma, Nike, Reebok, AsicsAdidas представлені в дорогому сегменті цього ринку. Дуже часто завищена вартість шкарпеток ніяк не відбивається на їх якісних характеристиках, якщо не брати до уваги спортивні моделі шкарпеток, вироблені з використанням сучасних технологій, які забезпечують надійний захист кінцівок спортсменів при високих компресійних навантаженнях. Однак не можна не відзначити, що зносостійкість більш дорогих шкарпеток зазвичай виявляється вище заявленої виробником, тому тим, хто не звик економити на повсякденних речах і готовий витрачати гроші на підтримку свого іміджу, варто звернути на них увагу.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?