Авторизация

Депутат міськради розповів, як виглядає корупція у Полтаві

Депутат міськради розповів, як виглядає корупція у Полтаві
Депутат міськради розповів, як виглядає корупція у Полтаві

Про це у Фейсбук розповів депутат-свободівець Юліан Матвійчук, маючи на увазі проект рішення "Про встановлення розміру пайової участі у розвитку інфраструктури міста", винесенений на сесію міськради, що має відбутися 29 березня.

Якщо таке рішення буде прийняте, два найбільші полтавські забудовники ТзДВ "Потаватрансбуд" та ТОВ "Сучасний дім", отримають знижку при сплаті пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Полтава при здачі 5-ти будинків до розмірі 0,05 % кошторисної вартості будівництва об'єкту. Тоді як мали б сплатити 4 %.

"Для прикладу "Полтаватрансбуд" для будинку по вул. Вузька 7-а пайова участь в бюджет сплачувалась у розмірі 495 347 грн., то після завтрашньої сесії в бюджет піде лише 6 191 грн., пояснює депутат. - Якщо взяти загальну вартість по 5-ти будинкам (2 комплекси по вул. Вузька 7-а, вул. Головка 17, вул. Головка 19, бульв. Боровіковського 2/2) 3 млн. 755 тис. 681 грн !!!!!! Могло б піти в міський бюджет від пайової участі, наразі піде лише 46 тис 448 грн. Користуючись нехитрою математикою маємо різницю - 3 млн. 709 тис. 233 грн. - в чиїх карманах пропали ці кошти? Ось саме про це ми й говорили, коли "ширка" об'єднала в собі 4 фракції, які безбожно дерибанять наше місто".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка