Авторизация

Заступник голови Полтавської ОДА вимагає негайно розслідувати факт побиття бійця 93 бригади

Заступник голови Полтавської ОДА вимагає негайно розслідувати факт побиття бійця 93 бригади
Заступник голови Полтавської ОДА вимагає негайно розслідувати факт побиття бійця 93 бригади

Ярослав Теличко після побиття

Правоохоронні органи мають негайно розслідувати факт побиття бійця 93 бригади Ярослава Теличка у селі Руденківка Новосанжарського району. Також винні у пошкодженні автівки військового мають компенсувати її ремонт. Про це заявив заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко.

"До мене звернувся боєць 93 окремої механізованої бригади Ярослав Теличко, який несе службу з серпня 2015 року. Під час своєї законної відпустки, військовий приїхав на автомобілі "Opel Frontera", щоби домовитися з волонтерами про її ремонт. Однак, біля магазину у селі Руденківка на чоловіка 22 березня скоїли напад четверо осіб. За його словами, вони були в нетверезому стані. Витягнувши бійця з машини, нецензурно лаялися та почали наносили удари, пошкодили також транспортний засіб. І це до того, що в автівці перебували дві жінки та малі діти. Одній із пасажирок від чоловіків дісталося ногою по спині", - розповів заступник голови Анатолій Ханко.

Боєць розповів, що ніколи не був знайомий із особами, які побили його та транспортний засіб. У лікарні Ярославові Теличку діагностували забій м’яких тканин і ребер. Це не перший факт нападу на військових у Новосанжарському районі. Однак, поліція бездіє, на думку громадських активістів Нових Санжар, серед групи нападників – родич одного з працівників правоохоронних органів. Про це повідомляє прес-служба Полтавської обласної організації ВО "Свобода".

"Я вимагаю терміново та неупереджено розслідувати факт побиття бійця, притягнути винних до відповідальності, а також компенсувати ремонт автомобіля! Цей транспортний засіб перебував у Пісках під Донецьким аеропортом і має допомагати нашим захисникам нести службу на сході", - наголосив Анатолій Ханко.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?