Авторизация

У Полтаві 21 травня відзначатимуть День Європи

У Полтаві 21 травня відзначатимуть День Європи
У Полтаві 21 травня відзначатимуть День Європи

Із 11.00 до 17.00 на Театральній площі обласного центру проходитиме ІІ Міжрегіональний туристичний фестиваль «Гастрономічна гостинність Полтавщини».
Після офіційного відкриття відбудеться презентація туристичного потенціалу, народних промислів, гастрономічних виробів української й інших національних кухонь Полтавщини та інших регіонів – гостей фестивалю. Виступатимуть творчіх колективи Полтавщини, проводитимуться майстер-класи декоративно-ужиткового мистецтва, гастрономії тощо. О 15.00 в рамах фестивалю відбудеться акція «Піднімемо Україну разом!», під час якої 10 військовиків та спортсменів пронесуть макет України вагою 3 тони на відстань 25 метрів. Навантаження на кожну людину складе 300 кг. Таким чином, спробують встановити офіційний рекорд України.

Крім того, 21 травня з 11.00 до 14.00 на пішохідній частина вулиці Жовтневої, навпроти театру ім. Гоголя працюватиме Європейське містечко. З 10.00 до 19.00 від Concert Hall «VERSAL» (вул. Жовтнева, 31 - кінотеатр Котляревського) до Білої Альтанки (Ленінський район, Іванова гора) проходитиме фестиваль Європейської музики в рамках міжнародного фестивалю-конкурсу «Euro Art Fest» (конкурсний відбір, парад учасників фестивалю від кінотеатру Котляревського до Білої Альтанки, концерт Європейської музики поряд з Білою Альтанкою.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка