Авторизация

На Полтавщині затримали голову РДА, який вимагав у підприємця 30 тис. дол.

На Полтавщині затримали голову РДА, який вимагав у підприємця 30 тис. дол.
На Полтавщині затримали голову РДА, який вимагав у підприємця 30 тис. дол.

Правоохоронці затримали одного з голів райдержадміністрації в Полтавській області за отримання 23 тис. доларів хабара за прийняття рішення про надання в оренду об'єкта нерухомості.

Про це з посиланням на начальника слідчого відділу прокуратури Полтавської області Анатолія Буряка повідомляє «Інтерфакс Україна».

"Слідчими слідчого відділу прокуратури Полтавщини спільно з працівниками УСБУ в області та Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України затримали одного з голів райдержадміністрації Полтавської області", - сказав Буряк, цитує його прес-служба ГПУ.

За його словами, посадовець вимагав від приватного підприємця 30 тис. дол. за вирішення питання про надання в оренду нерухомості площею 600 кв. м. Силовики затримали голову РДА після отримання частини суми, а саме: 23 тис. дол.

Відомості про даний факт внесено до ЄРДР по ч. 3 ст. 369-2 (отримання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) Кримінального кодексу України.

Триває слідство. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?