Авторизация

Колишній "регіонал" доєднався до перегонів в окрузі № №151 Полтавщини

Колишній "регіонал" доєднався до перегонів в окрузі № №151 Полтавщини
Колишній "регіонал" доєднався до перегонів в окрузі № №151 Полтавщини

31 травня на сайті Центральної виборчої комісії з’явилась інформація про реєстрацію третього кандидата в нардепи, який візьме участь у Проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року в одномандатному виборчому окрузі № 151.
Ним є самовисуванець Микола Митрофанович Бондар. Наразі він є депутатом Полтавської обласної ради від партії "Відродження". До цього неодноразово "депутатив" у Лохвицькій райраді від Партії регіонів. До речі, пан Бондар обачливо в ті партії, які представляв у виборних органах, не вступав. Ось і зараз. Не зважаючи на свої зобов’язання перед партією "Відродження", від якої обрався в облраду, балатуючись у Верховну Раду, заявляє, що є безпартійним.

На сайті ЦВК про Миколу Митрофановича Бондаря повідомляється: "народився 7 квiтня 1966 року в селі Городище Бахмацького району Чернігівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, сільськогосподарський виробничий кооператив "Токарі", безпартійний, проживає в селі Токарі Лохвицького району Полтавської області, судимість відсутня".

Наразі конкуренцію на окрузі йому складають Сергій Мамоян від "Партії простих людей Сергія Капліна" та самовисуванець Віталій Ольшанський.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка