Авторизация

У Полтаві побили учасника війни на сході України

У Полтаві побили учасника війни на сході України
У Полтаві побили учасника війни на сході України

Уанці 6 червня за допомогою до поліції звернувся полтавець, учасник бойових дій на сході України. Чоловік повідомив, що водій автобуса відмовив йому у пільговому проїзді. Вийшовши з маршрутки, почав записувати її номерний знак. У цей момент товариш водія його побив.

Коли на місце події прибув наряду патрульної поліції, маршрутка уже поїхала. Однак, потерпілий встиг записати її номерний знак, і цього буде достатньо поліції, щоб встановити власника транспортного засобу та водія.

«За фактом нанесення тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), – повідомив начальник відділення поліції № 1 міста Полтави Сергій Махно. – У рамках його розслідування будуть окремо виділені матеріали щодо скоєння адміністративного порушення за статтею 133-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення – безпідставна відмова від передбаченого законом пільгового перевезення громадян. Їх ми направимо до відповідного державного органу автомобільного транспорту, як це передбачено законодавством, для подальшого розгляду та притягнення водія до адміністративної відповідальності».

Із приміщення відділення поліції № 1 міста Полтави потерпілого на автомобілі швидкої медичної допомоги доставили у лікарню. За висновком лікарів, тілесні ушкодження, які отримав чоловік, були незначними і стаціонарного лікування він не потребує. Про це інформує відділення поліції № 1 міста Полтави.

Інформаційний сайт 0532.ua. провівши власне розслідування, повідомляє, що потерпілий - полтавець Іван Дебнюк. А везти пільговика відмовився водій ПП «ЛЮГ».

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка