Авторизация

Влада Полтави замінить слово "Жовтнева" на "Соборності" в офіційних документах

Влада Полтави замінить слово "Жовтнева" на "Соборності" в офіційних документах
Влада Полтави замінить слово "Жовтнева" на "Соборності" в офіційних документах

Оприлюднений проект рішення Полтавського міськвиконкому "Про забезпечення дотримання вимог Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки"". Його розгляд запланований на 8 червня.

Міськвиконком збирається прийняте таке рішення:

1. У рішеннях виконавчого комітету Полтавської міської ради, які прийняті 25.05.2016 та оформлені на відповідних бланках, вживане в реквізитах та колонтитулах бланків слово "Жовтнева" щодо назви вулиці у м. Полтава вважати заміненим на слово "Соборності".

2. У протоколі засідання виконавчого комітету Полтавської міської ради від 25.05.2016 № ПР/1.01/8, зазначене в колонтитулах слово "Жовтнева" щодо назви вулиці у м. Полтава вважати заміненим на слово "Соборності".

3. Керівникам виконавчих органів Полтавської міської ради, в межах повноважень, забезпечити винесення на розгляд виконавчого комітету питань про внесення змін у рішення виконавчого комітету Полтавської міської ради в частині топонімічних назв, перейменованих відповідно до розпорядження голови Полтавської обласної державної адміністрації від 20.05.2016 № 207 "Про перейменування топонімічних назв, демонтаж меморіальних дощок та зображень комуністичної символіки у місті Полтаві".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка