Авторизация

У Горішніх Плавнях збільшилась кількість хворих на туберкульоз

У Горішніх Плавнях збільшилась кількість хворих на туберкульоз
У Горішніх Плавнях збільшилась кількість хворих на туберкульоз

Завідувач відділу епідеміологічних досліджень, лікар-епідеміолог міськрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень Державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр Державної санітарно-епідеміологічної служби України» Антоніна Волик під час засідання міської координаційної ради з питань протидії туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНІДу та боротьби з наркоманією поінформувала про стан захворюваності туберкульозом за січень-травень 2016 року.
Захворюваність туберкульозом збільшилася з 12,7 до 18,1 на 100 тис. населення, але не перевищує епідпорогового показника (50,0 на 100 тис. населення). Серед захворілих 7 чоловік, 3 жінки, в тому числі: 2 пенсіонери, студентка, 5 непрацюючих осіб (працездатного віку) та 2 хворих із підприємств. На виконання міської цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2012 – 2016рр. у місті виділено 10,0 тис. грн. За рахунок коштів державного бюджету отримали лікарських препаратів для лікування туберкульозу в амбулаторних умовах 58 077, 24 грн. На обліку в «дорослого» лікаря-фтизіатра перебуває 318 хворих, з яких 49 хворих з активним туберкульозом. Також на обліку перебуває 248 тубінфікованих дітей. План профілактичного флюорографічного обстеження виконаний на 45,1%, виявлено при профоглядах 6 хворих туберкульозом.

Вела засідання заступник міського голови, голова координаційної ради Надія Угнічева. У роботі координаційної ради взяли участь головні лікарі лікувально-профілактичних закладів міста, позаштатні міські фахівці управління охорони здоров'я, керівники управлінь та відділів міськвиконкому, члени координаційної ради.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?